NovuDialog's functionaliteiten

Het NovuDialog platform bevat een reeks geavanceerde functionaliteiten die u kunt gebruiken en uitbreiden. Ontdek de mogelijkheden die u controle geven in formulier management.

Verschillende dialogs

Het NovuDialog platform kan worden gebruikt voor het ontwikkelen en beheren van: verkoop funnels, online surveys, aanvraagformulieren, feedbackformulieren, leadformulieren, contactformulieren, chatbots en meer.

Beheer omgeving

Beheer al uw formulieren vanuit een centrale beveiligde omgeving. Geef teamleden toestemming om alle formulieren eenvoudig en efficiënt te bekijken, testen, bewerken en optimaliseren.

Release notes

Benieuwd naar de nieuwste functionaliteiten, verbeteringen en fixes aan het NovuDialog platform? Bekijk het in NovuDialog’s release notes.

No-code wijzigen

Geef teamleden de mogelijkheid om formulier wijzigingen aan te brengen in een no-code online editor. Elke wijziging wordt geregistreerd en kan op elk moment worden teruggedraaid.

Vrijheid in design

Bouw stabiele, responsive formulieren op basis van elk interactieontwerp (wireframe). Niet enkel de keuze uit standaard templates maar complete vrijheid in design. Ons ervaren team van programmeurs helpt en adviseert u graag.

Out-of-the-box controls

Het NovuDialog platform biedt een uitgebreide set van out-of-the-box (OOTB) controls/componenten. Gebruik deze goed geteste OOTB controls om formulieren van hoge kwaliteit te ontwikkelen en ontwikkeltijd te besparen.

Toegankelijkheid

Verbeter de toegankelijkheid van het digitale formulieren voor alle mensen, ook voor mensen met een visuele beperking. NovuDialog's controls voldoen aan de "Website Accessibility Conformance Evaluation".

Afhankelijkheden

Op alle content en controls in een formulier kunnen meervoudige afhankelijkheden worden ingesteld.
Toon of verberg een specifieke vraag, stuk tekst of een plaatje in het formulier op basis van eerder ingevulde gebruikersdata.

Dynamische e-mails

Maak eenvoudig dynamische e-mails. Personaliseer de lay-out en de inhoud van deze HTML e-mails.
Gebruik de ingevulde gebruikersdata en meervoudige afhankelijkheids­mogelijkheden om de gewenste tekst te tonen of juist te verbergen.

Dynamische PDFs

Genereer dynamische PDF's gebasseerd op ingevulde gebruikersdata en afhankelijkheids­mogelijkheden. Personaliseer de lay-out en de inhoud van deze PDF's. PDF's kunnen direct worden gedownload of worden bijgevoegd aan een e-mail.

Opslaan voor later

Sta formulier gebruikers toe om hun ingevulde gegevens tussentijds op te slaan en later terug te keren. De gebruikersgegevens kunnen worden opgeslagen in een gecodeerde link of een externe database.

Postcode opzoeken

Gebruik een postcode-zoekveld om een ​​koppeling tot stand te brengen met een Nederlandse postcode-serviceprovider.

Integreer overal

Haal uw integratiecode op en integreer uw formulier eenvoudig in uw favoriete CMS of webapplicatie. Integreer direct in de pagina met een enkele regel code.

Vooraf gevulde velden

Wilt u gegevens van een bepaalde gebruiker wijzigen of hergebruiken? Vul het datamodel met data uit externe bronnen en start de dialog met de bekende data ingevuld.

Verbonden webformulieren

Start met het verzamelen van gegevens in een formlier en neem deze gegevens mee naar een volgende formulier. Ga bijvoorbeeld van een kort quick-quote naar een uitgebreid offerteformulier.

Power Automate

Koppel formulieren aan Microsoft Power Automate. Met Power Automate kunt u efficiënte processen creëren door middel van geautomatiseerde werkstromen (flows).

Workflow integratie

Integreer met workflow systemen, zoals Microsoft Flow of IFTTT, om taken in te stellen die moeten worden uitgevoerd nadat uw online formulier is afgerond.

Veilige dialog toegang

Beveilig de toegang van formulieren met OpenId of IdentityServer om alleen toegang te verlenen aan geautoriseerde gebruikers. Kies ervoor om uw formulieren te integreren in een beveiligde app of een online mijn-omgeving.

Meet alle interacties

Gebruik uw favoriete analytics platform om alle gebruikersinteracties in uw formulieren te meten. Stuur analytics events naar Google Tag Manager (GTM) en analyseer ze in Google Analytics. Breid de analytics events eenvoudig uit met specifieke data.

A/B test alles

Wissel twee velden om of verander de kleur van een button. Voeg wat tekst toe, laat een vraag weg of draai een stap om. Met het NovuDialog platform kun je alle formulier interacties A/B testen met betrouwbare server-side afhandeling.

Drupal plugin

Met de Drupal module is het nog makkelijker om NovuDialog formulieren in uw Drupal website te integreren.

Multi-channel

Maak eenvoudig een variant van uw formulier voor meerdere kanalen: website, app en chat. Beheer alle formulieren vanuit een centrale omgeving.

Multi-language

Maak formulieren in meerdere talen. Het datamodel houdt ​​de ingevulde gegevens vast bij het wisselen van taal, wat er voor zorgt dat er geen gegevens verloren gaan tijdens een taalverandering.

Dupliceer formulieren

Kopieer eenvoudig een formulier of hergebruik onderdelen van bestaande formulieren. Maak binnen enkele minuten een duplicaat van een formulier voor een verwant product of voor een white-label propositie.

Data-gedreven formulieren

Met NovuDialog bouw je data gedreven online formulieren. Stel een datamodel op, waarin alle data types gedefinieerd zijn, en verbind elk control in uw formulieren met een veld uit dit datamodel.

Client-side opslag

Het NovuDialog platform ondersteunt verschillende manieren om gegevens, die een formulier gebruiker heeft ingevuld, op de computer van deze gebruiker op te slaan en indien gewenst weer op te halen.

Two-way data binding

Creëer interacties tussen uw formulieren en externe services met behulp van serveropdrachten. Deze opdrachten kunnen worden gecodeerd in een geïsoleerd project. Ontwikkel eenmalig een command (opdracht) in .NET Core met C# en gebruik het in elke formulier op elk control.

Client commands

In het NovuDialog platform kunt u client commands (opdrachten) ontwikkelen. Met een client command kunnen specifieke interacties tot stand worden gebracht zonder de server aan te roepen. Bouw één keer een command en gebruik het in elke formulier en op elk control dat u maar wilt.

Server commands

Creëer interacties tussen uw formulier en een externe service met behulp van server commands (opdrachten). Server commands kunnen worden gecodeerd in een geïsoleerd project. Maak één keer een command in .NET Core met C # en gebruik het in elk webformulier op elk control.

Task manager

Oproepen voor externe achtergrondtaken, kortlopend en langlopend, CPU-intensief en I/O-intensief, kunnen worden afgehandeld door de task manager. Als een achtergrondtaak tijdens de uitvoering een probleem tegenkomt, wordt deze automatisch meerdere keren opnieuw geprobeerd.

Veiligheid en data integriteit

We doen er alles aan om een veilig product af te leveren. Zo voeren we regelmatig security penetration tests uit. Om de data integriteit te waarborgen, zorgen we er ook voor dat formulier gebruikers alleen die gegevens kunnen wijzigen die ze mogen wijzigen.

OWASP top 10

Beveiliging stopt niet op applicatie niveau. Daarom houden we ons aan best practices zoals de OWASP top 10 voor de configuratie van applicaties en infrastructuur.

Geen database nodig

Opslag van gebruikersdata is optioneel. Als het nodig is om gebruikersdata op te slaan, kan de gegevenstoegangslaag worden verbonden met een opslag (Blob-opslag, SQL-server, Cosmos DB). De gegevenstoegangslaag voorkomt SQL-injectie-aanvallen. Een bewaartermijn is configureerbaar.

Onion Architectuur

Het NovuDialog framework is gebouwd met ASP.NET Core en heeft een Onion Architectuur. Dit zorgt voor een gemakkelijk samen te stellen applicatie met los te gebruiken componenten.

High performance

Het NovuDialog platform is gebouwd om high performance formulieren te realiseren. Zo zijn client-server interacties geoptimaliseerd en alleen vereist wanneer dat echt nodig is. Daarnaast zijn server-calls beveiligd en bevatten enkel het datamodel.

Lineaire schaalbaarheid

Het NovuDialog framework schaalt lineair. Wilt u een dubbel aantal gelijktijdige gebruikers bedienen? Schaal dan de servercapaciteit evenredig op!

Test voor livegang

In het NovuDialog platform kunt u ervoor kiezen om in een OTAP-straat verschillende omgevingingen, voor verschillende ontwikkelfases te gebruiken. Laat uw team alle wijzigingen aan uw formulier testen en accepteren voordat u ze naar productie brengt.

NuGet feed

Krijg toegang tot NovuDialog's NuGet-feed om packages op te halen, die u kunt gebruiken in uw maatwerk NovuDialog project.

Build and release

Stel DevOps build- en release pipelines in om het deployment proces van uw NovuDialog project te automatiseren.

Windows of Linux

De NovuDialog frontend API kan worden gehost op een Windows- of Linux-webapp in Microsoft Azure of On-premise. De voorkeur is om Microsoft Azure te gebruiken voor hosting.

Meer weten?

Het NovuDialog platform is gemaakt om het bouwen en beheren van formulieren te faciliteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om nog meer te weten te komen over het NovuDialog platform.