Samen naar de beste formulieroplossing

Word een NovuDialog partner om de meest complete formulieroplossing aan te bieden.

Section 1 alt tag image

Samen succes creëren

Wij geloven dat we de beste oplossingen kunnen creëren door samen te werken met partners die gefocust zijn en die ons aanvullen. We werken samen met verschillende partners. Wilt u een NovuDialog partner worden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of kom eerst meer over het platform te weten door een demo aan te vragen.

Neem contact op Vraag een demo aan
Solutions partners die samen een online formulier oplossing hebben gemaakt.

Solution partners

Onze solution partners gebruiken het NovuDialog platform om online formulieren te bouwen, te onderhouden en te optimaliseren. Ze kiezen zelf het niveau van ondersteuning dat ze van ons team nodig hebben. Solution partners kunnen experts zijn in bijvoorbeeld:

  • Conversie optimalisatie
  • UX-ontwerp
  • Technische consultatie
  • Ontwikkeling
Solutions partners die samen een online formulier oplossing hebben gemaakt.
Twee partners, twee formulier onderdelen.

Technologie partners

Technologie partners bieden ons diensten of applicaties, die kunnen worden geïntegreerd in het NovuDialog platform. Samen creëren we het meest innovatieve en complete dialog platform. Als technologie partner kunt u bijdragen aan de continue optimalisatie van het NovuDialog Core framework door functionaliteiten toe te voegen of te verbeteren. Een van onze partners is Microsoft. We gebruiken de nieuwste technologieën van de Microsoft stack om een ​​toekomstbestendig platform te creëren.

Featured partner: Bikkelhart

Novusoft heeft een speciale samenwerking met Bikkelhart, expert in het ontwerpen en optimaliseren van online verkoop. Samen bieden we de verkoopfunneloplossing "Flexfunnel" aan.
Bikkelhart ontwerpt de beste verkoopfunnels voor optimale conversie en Novusoft is expert in het ontwikkelen en beheren van verkoopfunnels.
Veel organizaties in de Nederlandse financiële sector ondervinden al de voordelen van Flexfunnel.