Cases

Ontdek hoe het NovuDialog platform organisaties in verschillende sectoren in staat stelt om dialogs te bouwen en te beheren.

Case VU

Vrije Universiteit Amsterdam: Voor iedere nieuwe student een studiekeuzecheck met vragenlijst en rapport


In het aanmeldproces van de Vrije Universiteit Amsterdam is een studiekeuzecheck opgenomen. Met behulp van deze studiekeuzecheck kunnen studenten bepalen of ze de juiste studie hebben gekozen. De check bestaat onder andere uit een verplichte vragenlijst. Deze uitgebreide vragenlijst is met NovuDialog in een compleet nieuw jasje gestoken. Lees verder om erachter te komen hoe we dat deden.

Lees meer

Hoe WUA het NovuDialog platform gebruikt om snel nieuwe data-gedreven surveys te maken zonder gebruik te maken van code.


WUA voert jaarlijks vele benchmark onderzoeken uit. In deze onderzoeken gebruikt WUA vaak een online vragenlijsten als hulpmiddel om te beoordelen hoe consumenten websites ervaren. WUA moet in staat zijn om snel nieuwe onderzoeken te kunnen opzetten en vragenlijsten te maken die door vele deelnemers tegelijk ingevuld kunnen worden.

Lees meer
Case Bovemij

Bovemij: aanvraagstraat voor partners


Verzekeringen verkopen via partners, dat is iets waar Bovemij goed in is! Wij hielpen met de technische realisatie van aanvraagstraten voor partners als Hyundai, Peugeot en Bovag. De uitkomst: een in de kern identiek en gebruiksvriendelijk Flexfunnel aanvraagformulier met partner-specifieke aanpassingen op het gebied van bijvoorbeeld (huis)stijl en vraagstelling. Lees in ons blog meer over hoe dit soort partnerformulieren efficiënt ontwikkeld en beheerd kunnen worden.

Naar het blog

Turien: van pdf naar portaal


Samen met Flexfunnel partner Bikkelhart heeft Novusoft een vergelijkingsportaal opgezet voor Turien & Co. Assuradeuren. In dit portaal kunnen verzekeringsadviseurs nu met een paar klikken verschillende verzekeringsproducten vergelijken. Bikkelhart ontwierp een mooi, en vooral gebruiksvriendelijk, UX-ontwerp, Novusoft zorgde voor de technische realisatie. Lees meer over het project in een case gemaakt door Bikkelhart.

Lees meer
Case VerzekerApi - NHP

Formulieren voor de verzekeringsbranche


Op verzekerapi.nl vindt u standaard webformulieren voor de verzekeringsbranche. De formulieren van de Verzeker API worden ontwikkeld met het NovuDialog platform. Klanten kiezen zelf een design, en indien van toepassing, specifieke producten en een provisiepercentage. De formulieren zijn vervolgens naadloos in iedere website te integreren.
Een voorbeeld is het formulier voor het vergelijken van een overlijdensrisicoverzekering op de website van NHP.

verzekerapi.nl
Case Aegon

Aegon: een dynamische aanvraagstraat schadeverzekeringen


We ontwikkelden een geavanceerde aanvraagstraat waarin de schadeverzekeringen van Aegon gecombineerd kunnen worden afgesloten in een woon- en vrijetijdspakket. Afhankelijk van het specifieke verzekeringsproduct waarop de klant binnenkomt, past de aanvraagstraat zich aan zodat de klantreis optimaal kan worden voortgezet. Onze partner Bikkelhart heeft het gebruiksvriendelijke UX-ontwerp van deze Flexfunnel gemaakt en de technische implementatie is door ons met NovuDialog verzorgd.

Meer over Flexfunnel
Case Hiscox

Hiscox: aanvraagstraten voor de zakelijke verzekeringen


Samen met onze Flexfunnel partner Bikkelhart heeft Novusoft aanvraagstraten voor de zakelijke verzekeringen van Hiscox ontwikkeld. De zakelijke verzekeringen kunnen direct op de website van Hiscox worden aangevraagd waarbij een intermediair moet worden gekozen. Ook kunnen de aanvraagstraten gemakkelijk op de website van intermediairs worden geplaatst.

Meer over Flexfunnel