Cases

Ontdek hoe het NovuDialog platform organisaties in verschillende sectoren in staat stelt om dialogs te bouwen en te beheren.

Hoe WUA het NovuDialog platform gebruikt om snel nieuwe data-gedreven surveys te maken zonder gebruik te maken van code.


WUA voert jaarlijks vele benchmark onderzoeken uit. In deze onderzoeken gebruikt WUA vaak een online surveys als hulpmiddel om te beoordelen hoe consumenten websites ervaren. WUA moet in staat zijn om snel nieuwe onderzoeken te kunnen opzetten en surveys te kunnen maken, die veel deelnemers aankunnen.

Lees meer
Case Bovemij

Bovemij: aanvraagstraat voor partners


Verzekeringen verkopen via partners, dat is iets waar Bovemij goed in is! Wij hielpen met de technische realisatie van aanvraagstraten voor partners als Hyundai, Peugot en Bovag. De uitkomst: een in de kern identiek en gebruiksvriendelijk Flexfunnel aanvraagformulier met partner specifieke aanpassingen op het gebied van bijvoorbeeld (huis)stijl en vraagstelling. Lees in ons blog meer over hoe dit soort partner formulieren efficiënt ontwikkeld en beheerd kunnen worden.

Naar het blog

Turien: van pdf naar portaal


Samen met Flexfunnel partner Bikkelhart heeft Novusoft een vergelijkingsportaal opgezet voor Turien & Co. Assuradeuren. In dit portaal kunnen verzekeringsadviseurs nu met een paar klikken verschillende verzekeringsproducten vergelijken. Bikkelhart ontwierp een mooi en vooral gebruiksvriendelijk UX-ontwerp, Novusoft zorgde voor de technische realisatie. Lees meer over het project in een case gemaakt door Bikkelhart.

Lees meer
Case VerzekerApi - NHP

Formulieren voor de verzekeringsbranche


Op verzekerapi.nl vindt u standaard webformulieren voor de verzekeringsbranche. De formulieren van verzeker API worden ontwikkeld met het NovuDialog platform. Klanten kiezen zelf een design en indien van toepassing specifieke producten en een provisiepercentage. De formulieren zijn vervolgens naadloos in iedere website te integreren.
Een voorbeeld is het formulier voor het vergelijken van een overlijdensrisicoverzekering op de website van NHP.

verzekerapi.nl
Case Aegon

Aegon: een dynamische aanvraagstraat schadeverzekeringen


We ontwikkelden een geavanceerde aanvraagstraat waarin de schadeverzekeringen van Aegon gecombineerd kunnen worden afgesloten in een woon- en vrijetijdspakket. Afhankelijk van het specifieke verzekeringsproduct waarop de klant binnekomt, past de aanvraagstraat zich aan zodat de klantreis optimaal kan worden voortgezet. Onze partner Bikkelhart ontwierp het gebruiksvriendelijke UX-ontwerp van deze Flexfunnel en de technische implementatie is door ons met NovuDialog verzorgd.

Meer over Flexfunnel
Case WUA
Case Hiscox
Case Hiscox

Hiscox: aanvraagstraten voor de zakelijke verzekeringen


Samen met onze Flexfunnel partner Bikkelhart heeft Novusoft aanvraagstraten voor de zakelijke verzekeringen van Hiscox ontwikkeld. De zakelijke verzekeringen kunnen direct op de website Hiscox worden aangevraagd waarbij een intermediair moet worden gekozen. Ook kunnen de aanvraagstraten gemakkelijk op de website van intermediairs worden geplaatst.

Bekijk een formulier