Opslaan en later terugkeren

Help gebruikers uw formulieren af te ronden

Men heeft vaak niet alle formuliergegevens direct paraat, heeft beperkt de tijd en wil aanbiedingen graag heroverwegen. Om ervoor te zorgen dat men uw formulier afrondt, kunt u een "opslaan en later verdergaan" button toevoegen. Als een gebruiker besluit het formulier op te slaan, wordt er een gepersonaliseerde link naar zijn of haar e-mailadres gestuurd. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen om terug te gaan naar het formulier is op deze link klikken.

Hoe de data wordt opgeslagen

Nadat een gedeeltelijk afgerond formulier is opgeslagen, wordt er een link gegenereerd. Dit is een URL die bestaat uit een versleutelde parameter. Deze parameter geeft aan welke formuliervelden vooraf moeten worden ingevuld met welke data. Standaard worden er geen gebruikersgegevens opgeslagen in een database. De formulier data wordt opgeslagen in de gepersonaliseerde versleutelde link. Om ervoor te zorgen dat mensen niet voor altijd terug kunnen gaan naar een gedeeltelijk voltooid formulier, kunt u het aantal dagen configureren dat gebruikers krijgen om een ​​formulier af te ronden.

Verbinding met andere applicaties

Het opslaan voor later command kan worden gekoppeld aan uw CRM systeem (bijvoorbeeld SalesForce) of uw e-mailcampagne-tool. Bovendien kunt u gebruikers, bij het doorgeven van hun "opslaan voor later" e-mailadres, direct vragen of ze zich willen aanmelden voor uw nieuwsbrief.