Dynamische e-mails

Stel gepersonaliseerde e-mails samen

In het NovuDialog platform kunt u e-mails maken, die gebaseerd zijn op ingevulde gebruikersdata. Deze e-mails kunnen bijvoorbeeld gestuurd worden om de gebruiker te bedanken voor het invullen van uw dialog, om aanvullende informatie te verstrekken of om de gegevens te bevestigen die de gebruiker in het formulier heeft verstrekt.

In het NovuDialog platform kunt u e-mails maken, op dezelfde manier als u ook andere formulier stappen bouwt. Dit betekent dat u het ontwerp van e-mails kunt aanpassen aan uw huisstijl en de gegevens die in het formulier zijn aangeleverd kunt transformeren naar stukken tekst in de e-mail. Tevens kunt u afhankelijkheden instellen om specifieke delen van uw e-mail te tonen of te verbergen, gebaseerd op ingevulde gebruikersdata.

U kunt er voor kiezen om, na het afronden van een formulier, niet alleen een e-mail naar de formulier gebruiker te sturen maar ook naar bijvoorbeeld personen in uw organisatie of uw CRM-applicatie. Deze e-mails kunt u afzonderlijk aanmaken en u kunt ook specifieke bijlages toevoegen. Tenslotte kunt u ook CC / BCC-adressen instellen.