Ieder design is mogelijk

Een gebruiksvriendelijk formulierdesign

Het ontwerp van een formulier heeft een grote invloed op de gebruikerservaring. Het NovuDialog platform stelt u daarom in staat om stabiele en snel werkende formulieren te bouwen op basis van elk interactieontwerp (wireframe). Dit betekent dat u het design van het formulier helemaal zelf kunt bedenken en niet gebonden bent aan standaard templates. Bepaal bijvoorbeeld zelf welke kleuren, vormen, lettertypes, afbeeldingen en logo's u wilt toevoegen aan uw webformulieren.

Maatwerkdesign in een geïsoleerd project

Het NovuDialog platform structureert zijn HTML met behulp van Bootstrap technieken en gebruikt Bootstrap componenten zoals grid en forms om een ​​eenvoudige en flexibele styling mogelijk te maken. In een geïsoleerd project kunnen hierbovenop maatwerk thema's worden gebouwd. In deze thema's kan een specifieke (huis)stijl worden toegevoegd.

Data laag gescheiden van layout laag

Met het NovuDialog platform maakt u data-gedreven formulieren waarin de data laag los gekoppeld is van de layout laag van de formulieren. U koppelt ieder formulierveld aan een veld in uw datamodel. Hierdoor kunt u styling van het formulier en specifieke formuliervelden veranderen zonder er rekening mee te hoeven houden dat ingevulde data niet meer juist wordt opgeslagen en wordt verwerkt naar externe services.

Ontwikkel ondersteuning

Wilt u formulieren gaan ontwikkelen waarbij er uitdagingen zijn om een grote hoeveelheid vragen gebruiksvriendelijk uit te vragen? Weet dan dat ons ervaren team van programmeurs u graag helpt bij het creëren van een custom gebruiksvriendelijk formulier. Ontdek de mogelijkheden op onze pagina over ontwikkel ondersteuning