Support

Krijg ondersteuning of advies van mensen die eerder dialogs hebben gebouwd en die u graag willen helpen bij het bouwen en beheren van elke gewenste dialog.

Novusoft's developers team

Ervaar de voordelen van het werken met het team van programmeurs van Novusoft, die kennis hebben van C#, .Net en front-end frameworks. Ze hebben al veel complexe dialog oplossingen ontwikkeld en zijn volledig gespecialiseerd op het gebied van "dialogs".

Niveau van ondersteuning

We bieden verschillende support opties. Krijg bijvoorbeeld training en lichte ondersteuning tijdens het ontwikkelingsproces of vraag ons team om een volledige dialog voor u te bouwen. Na integratie kan het beheren van de dialog door uw eigen team of in samenwerking met ons team worden gedaan.
Een werknemer van Novusoft

Een scrum ontwikkel methode

Wilt u een kwalitatief hoogstaande dialog oplossing voor uw organisatie? Het NovuDialog platform kan u helpen dit doel te bereiken. Vaak ervaren we dat er een behoefte is aan het doen van wijzigingen in benodigde functionaliteiten als het ontwikkelproject al van start is gegaan. Dit is een veelvoorkomend probleem bij softwareontwikkeling en wordt ook wel "scope creep" genoemd. Novusoft gaat met deze problematiek om door er niet tegenin te gaan, maar het verschijnsel te accepteren, te managen en het productief te maken.

Neem contact op

Neem contact op om de mogelijkheden, van support bij het creëren en beheren van uw dialog oplossing, met onze ontwikkelaars te bespreken.

Contact