Formulieren beheren

Bekijk hoe het NovuDialog platform u kan helpen bij het beheren van online formulieren: wijzigen, meten, optimaliseren en zo uw formulier up-to-date houden.

Tools om digitale formulieren te beheren. Houd alle formulieren up and running

Adaptief onderhoud

De NovuDialog applicatie bewaakt alle formulieren die in productie zijn om zo eventuele haperingen in de beschikbaarheid op te merken. Als formulieren in productie zijn, wilt u wijzigingen eenvoudig kunnen doorvoeren. Het wijzigingen van een formulier kan bijvoorbeeld nodig zijn vanwege nieuwe regelgeving, productaanpassingen of marketing promoties. In het NovuDialog platform kunt u wijzigingen eenvoudig doorvoeren en snel naar productie brengen.

Meten is weten

Meet alle gebruikersinteracties om zo de conversieratio van uw formulieren te analyseren en te verbeteren. Zet A/B-tests op zonder maar een enkele regel code te hoeven schrijven.
Houd alle formulier interacties bij in uw favoriete anlaytics tool zoals Google Tag Manager, Google Analytics of Tealium.

NovuDialog Analytics Meet alle formulier gebruikersinteracties in uw favoriete analytics tool
Gebruik een OTAP release straat

Blijf optimaliseren

In uw eigen online omgeving kunt u nieuwe functies ontwikkelen op basis van bijvoorbeeld nieuwe vereisten, gebruikersfeedback of analyses.
Bovendien kan elk teamlid alle aanpassingen volgen via een release straat. Als het hele team tevreden is, brengt u de nieuwe versie van het formulier naar de live omgeving. Het beheren van online formulieren is een continu proces!