formulieren bouwen

Start met het bouwen van online formulieren in het NovuDialog platform en breng een formulier naar productie in drie stappen: set up, bouwen, release en je bent live.

Een veilige online omgeving

Stap 1: Set up

Geselecteerde teamleden krijgen toegang tot een beveiligde online omgeving waarin de tools van het NovuDialog platform beschikbaar zijn.

Voordat u begint met het bouwen van een formulier, is het erg belangrijk dat u weet welke informatie u met dit formulier wilt gaan verzamelen. Bij het bouwen van complexe formulieren met veel verschillende opties en dynamische vragen is het een uitdaging om deze toch gebruiksvriendelijk te houden.
Gebruik NovuDialogs templates of schakel een ontwerper in om een interactieontwerp (wireframe) voor u te maken.

Creëer dialogs in een no-code editor

Stap 2: Bouw

Ontwikkel in korte tijd een snel, meetbaar en dynamisch formulier met behulp van de out-of-the-box controls en tools van het NovuDialog platform.
Koppel elke formuliervraag aan een dataveld in uw datamodel. Op deze manier verzamelt u data in het juiste format en type. Programmeurs gebruiken .NET Core om maatwerk onderdelen te bouwen in een geïsoleerd project. Ze kunnen hier bijvoorbeeld koppelingen maken tussen uw formulier en externe services met behulp van commands. U kunt deze commands op elk control in een formulier gebruiken. Pas het design van het formulier aan zodat het aansluit op uw huisstijl. Maak ook geavanceerde PDF's en e-mails gebaseerd op ingevulde gebruikersdata.

Creëer dialogs in een no-code editor
Bekijk uw responsive formulier

Stap 3: Release

Uw online formulier is klaar voor productie. Verwerk de integratiecode van uw formulier eenvoudig in iedere website, app en/of chatbot die u maar wilt. Op deze wijze staat uw formulier binnen mum van tijd live.
Het integreren van het formulier in meerdere websites is eenvoudig. U kunt ervoor kiezen om integratieopties in te stellen om zo de gewenste formuliervariant te integreren. Een variant van een formulier bevat bijvoorbeeld een resellerkoppeling of promotieactie.Kopieer slechts één regel code en integreer de dialog direct overal!