Power Automate

Power Automate

Met Power Automate kunt u gemakkelijk krachtige Flows aanmaken die geautomatiseerde taken uitvoeren. NovuDialog biedt de mogelijkheid om deze flows te koppelen aan uw formulieren.

Wat is Power Automate?

Power Automate is een platform ontwikkeld door Microsoft waarin u automatische werkstromen, ook wel flows genoemd, kan aanmaken. Deze werkstromen bestaan uit een 'trigger' en daaropvolgende acties. Het voordeel van Power Automate is dat u gemakkelijk en snel deze stromen kan aanmaken zonder enige programmeerkennis in huis te hebben. Het biedt u en uw organisatie een snelle manier om nieuwe functionaliteten uit te brengen. Lees meer.

NovuDialog & Power automate

Met NovuDialog maakt u eenvoudig een formulier van waaruit u een request, welke alle ingevulde data bevat, naar Power Automate kan sturen. Vervolgens heeft u in Power Automate meerdere mogelijkheden en aansluitingen om het vervolgproces voor uw organisatie in te richten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een notificatie te ontvangen als er een formulier is ingevuld en om tegelijkertijd automatisch een bevestigingsmail te sturen naar de indiener van het formulier. Lijst met aansluitingen