Dynamische e-mails

Stel gepersonaliseerde e-mails samen

In het NovuDialog platform kunt u e-mails maken die gebaseerd zijn op ingevulde gebruikersdata. Deze e-mails kunnen bijvoorbeeld gestuurd worden om de gebruiker te bedanken voor het invullen van uw dialog; om aanvullende informatie te verstrekken of om de gegevens te bevestigen die de gebruiker in het formulier heeft verstrekt.

In het NovuDialog platform kunt u e-mails maken op dezelfde manier als u ook andere formulier stappen bouwt. Dit betekent dat u het ontwerp van e-mails kunt aanpassen aan uw huisstijl, en de gegevens die in het formulier zijn aangeleverd kunt transformeren naar stukken tekst in de e-mail. Tevens kunt u afhankelijkheden instellen om specifieke delen van uw e-mail te tonen of te verbergen op basis van de ingevulde gebruikersdata.

U kunt er voor kiezen om, na het afronden van een formulier, niet alleen een e-mail naar de formuliergebruiker te sturen, maar ook naar bijvoorbeeld personen in uw organisatie of uw CRM-applicatie. Deze e-mails kunt u afzonderlijk aanmaken en u kunt ook specifieke bijlages toevoegen. Tenslotte kunt u ook cc/bcc-adressen instellen.