De verzekeringssector

Verzekeraars, volmachtbedrijven en intermediairs bouwen in het NovuDialog platform snel dynamische formulieren waarna ze deze gemakkelijk integreren in hun website, distribueren en continu kunnen blijven optimaliseren.

Dynamische formulieren

Elk dynamisch formulier kan worden gemaakt. Koppel met externe services en voeg interacties toe.

Gemakkelijk en snel wijzigen

Formulieren maken, wijzigen en optimaliseren, zonder te coderen, los van de release kalender.

Klaar voor de toekomst

Wij blijven continu doorontwikkelen. Formulieren voldoen aan kwaliteits­eisen en zijn klaar voor chat/spraak!

Turien: van PDF naar portaal

Samen met onze Flexfunnel partner Bikkelhart hebben we een vergelijkingsportaal opgezet voor Turien & Co. Assuradeuren. Lees meer over het project in een case gemaakt door Bikkelhart.

Lees deze case
Koppeling tussen online formulier en backoffice systeem.

Dynamische formulieren

Met NovuDialog kan elk dynamisch formulier worden gemaakt. De datainrichting kan op basis van elk datamodel, zoals het AFD-datamodel, worden ingevuld. Op ieder control in een formulier kan worden gekoppeld met een externe service (API). Maak bijvoorbeeld een koppeling met een service om premies te calculeren, adressen op te zoeken, kenteken gegevens op te halen of koppel met een acceptatie en back-office systeem. Creëer de gewenste interactie door gebruik te maken van geavanceerde dependencies.

Snel digitale formulieren wijzigen met NovuDialog.

Snel wijzigen

Het wijzigen en optimaliseren van online formulieren duurt vaak lang omdat er gewacht moet worden op release kalenders.
De no-code editor van het NovuDialog platform biedt hierin een oplossing. In deze online editor kunnen wijzigingen op een gelijke wijze als in een CMS worden doorgevoerd. Ieder geautoriseerd teamlid kan de editor gebruiken om gemakkelijk op ieder moment online formulieren te wijzigen en te optimaliseren.

Snel digitale formulieren wijzigen met NovuDialog.
Online Formulier interactie meten in het NovuDialog platform.

Meet alle formulier interacties

Met NovuDialog kunnen alle gebruikersinteracties in uw formulieren worden doorgestuurd naar uw favoriete analytics platform. Geef ook e-commerce waardes zoals de gekozen premie, de gekozen dekking en de tijd van aankoop mee om de formulierinteractie optimaal te analyseren. Daarnaast kunt u met het NovuDialog platform zelf A/B testen opzetten om zo formulierinteracties te testen met betrouwbare server-side afhandeling.

Turien: van PDF naar portaal

Samen met onze Flexfunnel partner Bikkelhart hebben we een vergelijkingsportaal opgezet voor Turien & Co. Assuradeuren. Lees meer over het project in een case gemaakt door Bikkelhart.

Lees deze case
Gedupliceerde formulieren gemaakt met NovuDialog.

Eenvoudig distribueren

Met het NovuDialog platform kunnen verzekeraars of volmachtbedrijven eenvoudig formulieren distribueren naar hun intermediairs. In het platform maak je eenvoudig een duplicaat of nieuwe integratie van een formulier voor een white-label propositie of promotie.

Gedupliceerde formulieren gemaakt met NovuDialog.
Een voorbeeld van een vooringevuld online formulier.

Vooringevulde formulieren

Verzekeringskantoren hebben vaak een grote hoeveelheid klantendata opgeslagen in hun back-office pakket. Vraagt een klant om advies of wil een klant bijvoorbeeld een schade melden? Haal dan de bekende gegevens uit uw back-office pakket en laat de klant een vooringevuld formulier invullen. Hiermee levert u digitaal ook gebruiksvriendelijke dienstverlening!

Een online formulier geïntegreerd in een chatbot.

Klaar voor de toekomst

Door continue doorontwikkelingen van het NovuDialog platform, zorgen wij ervoor dat uw formulieren klaar zijn voor de toekomst. NovuDialog biedt support voor de nieuwste browsers en devices en wordt continu getest op security en kwaliteitseisen.
Ook houden we rekening met nieuwe dialogkanalen als chat- en speechbots, die in opkomst zijn.

Een online formulier geïntegreerd in een chatbot.

Meer oplossingen:

VerzekerAPI

Start eenvoudig met het online vergelijken en afsluiten van Nederlandse verzekeringen in uw website. Kies zelf het design en welke verzekeringsproducten u wilt aanbieden. Binnen één dag in productie!

Flexfunnel

Met Flexfunnel maak je verkoopfunnels met een UX-design voor optimale conversie. Onze partner Bikkelhart ontwerpt de beste funnels en weet hoe dynamische funnels voor optimale conversie worden gemaakt. Novusoft zorgt voor de technische oplossing.

NovuQnA

Net als bij een zoekmachine, stelt een gebruiker uw kennisbank een vraag. De kennisbank reageert zelf of stuurt de vraag door naar onze hands-off NovuQnA applicatie. Hier wordt de vraag persoonlijk beantwoord. De kennisbank leert van dit proces.

Ontdek de mogelijkheden

We denken graag met u mee om tot een toekomstbestendige oplossing voor uw organisatie te komen.