NovuDialog formulieren gemakkelijk op Drupal websites plaatsen met nieuwe moduleDrupal is wereldwijd een van de meest populaire content management systemen. Het CMS wordt door vele organisaties gebruikt om websites te bouwen en beheren. Drupal is onder andere populair omdat het open source is en er tienduizenden modules (plug-ins) voor het CMS beschikbaar zijn. Onlangs is hier ook een NovuDialog module bijgekomen, welke uitkomst biedt bij het plaatsen van verkoop funnels, online surveys en andere soorten webformulieren op uw Drupal website.

De NovuDialog module voor Drupal

Het NovuDialog platform bevat een uitgebreide set aan tools en standaard componenten welke u kunt gebruiken om gebruiksvriendelijke formulieren te bouwen. Vervolgens kunt u met de module eenvoudig een van uw formulieren uit NovuDialog selecteren en deze op uw Drupal website plaatsen.

Na integratie van het formulier op de website kunt u het formulier in NovuDialog blijven beheren. Meet bijvoorbeeld alle gebruikersinteractie met uw formulier of zet een a/b test op. Ook wijzigingen aan het formulier kunnen op ieder moment, losstaand van uw website, in het NovuDialog platform worden verwerkt.

Een NovuDialog formulier toevoegen aan Drupal

Wanneer u een NovuDialog formulier wilt plaatsen op uw Drupal website, dient u als eerste de NovuDialog integratie module voor Drupal te installeren. Navigeer vervolgens naar de pagina waarop u het formulier wilt plaatsten. Klik dan op de knop 'inhoud toevoegen' en kies de optie 'Eenvoudige pagina met NovuDialog'. Kies tenslotte een NovuDialog formulier welke u wilt plaatsen.

Zelf aan de slag met de NovuDialog module

Meer informatie over het downloaden van de NovuDialog integratie module voor Drupal kunt u vinden op onze Drupal informatie pagina. Maakt u gebruik van een ander CMS dan Drupal of speelt er binnen uw organisatie een ander formulier gerelateerd vraagstuk? In een demo sessie laten wij graag zien wat het NovuDialog platform, specifiek uw organisatie, te bieden heeft.

NovuDialog demo